Over
Ellen's Touch

30

Jaar gespecialiseerd
in permanente make-up voor de ogen,
de lippen en de wenkbrauwen.

Ellen's Touch blijft innoveren.

Ga je voor schoonheidsverzorging in het algemeen, wil je een strakkere lijn of heb je dringend een middeltje nodig om van die vervelende stress verlost te geraken? Dan is een bezoekje aan schoonheidsspecialiste Ellen's Touch een must.

Door haar assortiment steeds te innoveren met nieuwe technieken behoort deze schoonheidsspecialiste tot de wellness-top. Met meer dan 30 jaar ervaring kent Ellen haar vak door en door.

Ellen werkte voor grote cosmeticafirma's en gaf zelf ook cursussen in massage. Ze is een experte in permanente make-up en oogst hiermee bekendheid over heel België.

Onze Behandelingen

Permanente make-up

Sinds het begin van de introductie in België, reeds meer dan 25 jaar geleden, werkt Ellen's Touch aan een perfecte afwerking met permanente make-up. Door de universele toepassing van de methode hebben we veel ervaring kunnen opdoen in de materie en werken we steeds met de modernste producten, apparaten en verdovingsmiddelen.

Meer info

Wish Pro+

Complete verjonging in 15 minuten
Bij Ellen's Touch bent u absoluut zeker van de beste gelaatsverzorging in Aalst en omstreken, meer bepaald door de antiverouderingsproducten van WishPro! Een uniek gepatenteerd systeem uit Israel. Exclusief in Aalst en omstreken bij Ellen's Touch.

Meer info