WISHpro
PLUS

WISHpro is een innovatief huidbehandelingsapparaat dat 4 verschillende technologieën combineert. Door de behandeling met geavanceerde cosmetische capsules ziet u resultaat vanaf de eerste sessie. Uw huid is stralender en meer gehydrateerd. Ze ziet er steviger en gezonder uit.

→ Kenmerken en voordelen
→ Wat is Wishpro plus?
→ Hoe vaak?
→ Prijzen
→ Kies je capsule en geniet meteen van het resultaat!
→ Magnetophorese

Kenmerken en voordelen

  • Gepatenteerde techniek
  • Klinisch bewezen
  • Combinatie van kleurentherapie en magnetotherapie
  • uniek in de streek
  • maandelijkse behandeling of in kuur
  • betaalbaar
  • pijnloos en niet-invasief
  • behandeling van 30 minuten in totaal
  • keuze uit 13 verschillende actieve capsules
  • zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie

Wat is Wishpro plus?

Tot voor kort was er maar één manier om rimpels op te vullen: injecties met hyaluronzuur. Nu biedt WISHpro u een alternatief, zonder naald en zonder injecties.

WISHpro is een anti-aging apparaat dat zorgt voor een verjonging van de huid in slechts 15 minuten dankzij een gepatenteerde technologie die uniek is in de wereld. Deze technologie laat hyaluronzuur, collageen, vitamines en andere actieve ingrediënten diep in de huid dringen. WISHpro stimuleert de productie van adenosinetrifosfaat die nodig is voor de samentrekking en ontspanning van de spiervezels. Zo wordt de huid zichtbaar jonger: de stevigheid verbetert, de rimpels verzachten en de huid krijgt een frisse, natuurlijke teint.

Dankzij de combinatie van de geavanceerde technologieën en speciale cosmetica in 13 verschillende capsules, corrigeert WHISHpro de onvolmaaktheden van de huid, waardoor deze meteen jonger, steviger en gezonder uit ziet.

Sinds 2020 biedt Ellen's Touch - als enige in de streek - u deze technologie aan met fantastische resultaten.

Hoe vaak?

U kunt kiezen voor één behandeling voor een bepaalde gelegenheid of als maandelijkse verzorging of als onderhoudsbeurt na een kuur. Een kuur van 3 tot 6 behandelingen wordt aangeraden voor een optimaal en langdurig resultaat. Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat zijn 1 tot 2 sessies per week aanbevolen.

Prijzen

1 capsule: € 75
actieve peeling + actieve capsule: € 110
2 actieve capsules: € 130
kuur 5 + 1 gratis

Kies je capsule en geniet meteen van het resultaat!

Serie "naturelle"
Peel exfoliator:
Bevat zoete amandelolie, vitamine A en E (antioxiderend en genezend) en peelingparels.
Intensieve peeling om de actieve ingrediënten nog beter te laten opnemen.

Anti-aging serum:
Bevat zuivere jojobaolie en werkt hydraterend en herstructurerend.
Versterkt de huidimmuniteit, vertraagt de huid- en celveroudering.
Beschermend en voedend.

Calming milk:
Bevat Calendulaolie, vitamine E.
Behandelt dermatosen, is kalmerend en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
Ideale capsule voor een acnehuid.

Rejuvenation capsule:
Bevat karitéboter, vit A, E en F.
Beschermend en regenererend. Herstelt de elasticiteit en verheldert de teint.

Serie "infusion"
BTX infusion:
Bevat argireline, verrijkt met algen uit de dode zee en vit A en E, wijnstokextract.
Werkt anti-rimpel en is een mooi alternatief voor Botox. Verfijnt de structuur van de huid en verbetert de stevigheid.

Collageen infusion:
Collageen verrijkt met vit C, caroteen, bètacaroteen en olijfolie. Bevat algen uit de dode zee.
Helpt het natuurlijk collageen van de huid te herstellen met als gevolg: stevigheid en goede hydratatie. Vermindert donkere kringen. Beschermt tegen UV-stralen en vertraagt de veroudering van de huid.

Hyaluronzuur infusion: Hyaluronzuur, verrijkt met vit A en E, aloë vera, mineralen.
Vult de huid op en herstructureert ze door het tekort aan vocht aan te vullen.

Serie "active pro-long"
Whitening capsule:
Combi van twee bruine zeealgen.
Perfecte verzorging om de huid lichter te maken en om pigment-, ouderdomsvlekken en oneffenheden te verminderen.


Repairing capsule:
Combineert 2 hyaluronzuren. Aangewezen voor het herstel van een beschadigde en uitgedroogde huid. Stimuleert het afweersysteem van de huid en herstelt de huidcellen. Is ook wondgenezend.

Neo energy:
Bevat neodermyl dat collageen en elastine weer activeert. Vermindert rimpels zichtbaar in diepte en volume met 15% in amper 15 dagen. Tegen diepe rimpels, huidverslapping, verouderde huid en doffe teint.

Serie "age process control"
Capsule Age Control:
Bevat Progeline en heeft een direct effect op de opper- en lederhuid. Deze peptide heeft een remodellerend effect, verstevigt de huid en vult de diepe rimpels. Anti-aging en anti-stress.

Capsule Wish Contour:
Bevat Neurophroline, Tightenyl, Galamboter en indigozaden. Vermindert irritaties en huidproblemen door cortisol, het stresshormoon te blokkeren.
Egaliseert, verheldert en maakt de huid gladder. Is verjongend, verstevigend en verzorgt littekens.

Capsule Wish Care:
Bevat Neurophroline, Abyssine en Calendula. Ideaal voor de gevoelige en reactieve huid. Beschermt tegen UV-stralen en bestrijdt huidinfecties door de antiseptische werking van Calendula. Helpt om donkere kringen te verlichten. Beschermt de huid en werkt tegen acne.

4 BEHANDELINGSKOPPEN
DE GELE = behandelingskop "anti- aging"
Produceert een microstroom die de gezichtspieren stimuleert. Deze kop vervijfvoudigt de omzetting in ATP en helpt om de actieve bestanddelen in de huid te laten dringen met behulp van iontoforese. Rimpels en lijntjes verminderen zichtbaar en de gezichtscontouren zijn steviger.

DE GROENE = behandelingskop "magnetic pulse"
Produceert magnetische impulsen met trilling om de microcirculatie en de celvernieuwing te activeren. Dit helpt om de dode cellen te verwijderen. Door het netwerk van lymfedrainagepunten en de gewrichten te gebruiken, krijgt u een onmiddellijk liftend effect en neemt de celvernieuwing toe.

DE RODE = de behandelingskop "rejuvenation"
Produceert een rood licht om het immuunsysteem te boosten en de teint te egaliseren. Dit bevordert en verhoogt de omzetting van ATP. Een hoger ATP-gehalte stimuleert de fibroblasten in de huid, waardoor het collageen toeneemt en de synthese van elastine verhoogt.

DE BLAUWE = de behandelingskop "blue-V"
Produceert een blauw licht dat een kalmerende werking heeft op de huid. Dit licht helpt porfyrine, de bacterie die verantwoordelijk is voor het ontstaan van ACNE, om zijn vrije radicalen af te stoten en leidt tot de aanmaak van zuurstof. In een zuurstofrijke omgeving kan de acnebacterie niet overleven.

MAGNETOPHORESE

Magnetoforese is een concept van magnetische manipulaties om micropartikels te kunnen verplaatsen. De WISHpro plus wekt magnetische velden op die worden omgezet in actieve energievelden. Wij gebruiken hier twee magneten met identieke polariteit die elkaar dus afstoten. Die energie wordt vervolgens omgezet in licht of stroom om de huid in alle veiligheid te behandelen. De werking van die energievelden helpt om de cosmetisch actieve bestanddelen van de capsules door de huidbarrière te laten dringen zodat ze tot in de kern van de huidcellen actief zijn. Hierdoor is de behandeling uiterst doeltreffend en geniet u van een lokaalgerichte werking zonder nevenverschijnselen.